More results...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
page
post
aplicaciones

4ª Semifinal de la VIII edició del Concurso Cocinero del Año amb el suport de Proquimia

El xef Juan Pablo Stefanini de el Restaurant Venta Moncalvillo a Daroca de Rioja (La Rioja) és el primer Semifinalista d’aquesta 4a edició, juntament amb Luís Hernani, de el Restaurant Mano Lenta a Vitòria. Núria Basurto va ser la seminfinalista dels cambrers. Ells tres estaran presents a la Gran final que tindrà lloc al mes d’abril en el marc de la Fira Alimentària de Barcelona.

Tots dos semifinalistes també han guanyat de 6 mesos de Productes de Proquimia gratuïts així com un assessorament en Seguretat Alimentària. Aquest esdeveniment gastronòmic, organitzat pel Grup Caterdata, és un esdeveniment dirigit a cuiners professionals que premia i suposa un reconeixement professional per als guanyadors. A més compta amb un jurat excepcional que aporta un gran prestigi al certamen.

Amb aquest patrocini Proquimia reafirma el seu compromís amb el sector de la restauració aportant el seu coneixement en el camp de la higiene i la Seguretat Alimentària a aquest segment tan exigent.

¿Quieres más información?
Te ayudamos

De acuerdo con el Reglamento 2016/679 (RGPD) le facilitamos la información básica de protección de datos personales:
- Responsable del tratamiento: PROQUIMIA, S.A.
- Finalidad del tratamiento: Gestionar el envío de información, solución de consultas i/o recogida de datos para posibles relaciones comerciales.
- Legitimación: Consentimiento del interesado.
- Destinatarios: No se cederan datos a terceros, excepto obligación legal.
- Derechos: Acceso, rectificación, supresión, oposición, limitación, portabilidad y presentación de reclamaciones.
- Información adicional: Puede consultar la información adicional y detallada sobre Protección de datos en nuestra página web: Política de privacidad

¿Quieres más información?
Te ayudamos